Neurology

Neurologia este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor care afectează sistemul nervos central sau periferic. Structurile organice ce țin de domeniul neurologiei sunt creierul, măduva spinării, structurile înconjurătoare, rădăcinile nervoase și ganglionii spinali, nervii periferici și sistemul muscular.

Cu regret, afecțiunile neurologice apar și se manifestă într-un mod diferit. Mulți pacienți nici nu suspectează că anumite dureri în zona inimii sau probleme digestive pot avea un caracter neurologic. De aceea, este oportună consultarea un medic neurolog.

Semnele care ar trebui să vă pună în gardă ar fi insomnia, stările de leșin, durerile de cap, durerile de spate, slăbiciunea generală și oboseala, tulburările de vorbire sau de memorie, atacurile de panică, convulsiile sau ticurile nervoase.

Tratamentul și recuperarea cu succes pornesc de la un diagnostic corect. La baza acestuia stau istoricul detaliat al bolii, metodele moderne de examinare vizuală, dar și mai multe teste de laborator.

American Medical Center vă oferă acces la un diagnostic și tratament eficient. Profesionalismul medicilor noștri și tehnologiile moderne utiliazate pot asigura identificarea rapidă și corectă chiar și a celor mai dificile afecțiunii neurologice.

În funcție de problema depistată, se stabilește și tratamentul personalizat, pentru că fiecare caz are propriile caracteristici. Neurologii AMC utilizează tratamentul integrat în care terapia medicamentoasă este combinată cu o serie de măsuri de reabilitare.

Puteți apela la specialiștii AMC în caz de :

  • dureri la nivelul gâtului, spatelui, membrelor;
  • dureri de cap severe, migrene;
  • tulburări senzoriale;
  • sensibilitate scăzută;
  • amețeli și stări de leșin frecvente;
  • tulburări de somn;
  • tulburări de memorie;
  • necoordonare;
  • nervozitate, iritabilitate, anxietate crescută și alte afecțiuni.
MEDICAL TEAM
Parpauț Vladimir

Parpauț Vladimir

Neurology

Parpauț Vladimir

Neurology
Odainic Olesea

Odainic Olesea

Neurology

Odainic Olesea

Neurology
Craciun Cristina

Craciun Cristina

Neurology

Craciun Cristina

Neurology

MAKE AN APPOINTMENT AT AMC

Make an appointment to AMC:

Mon-Fri: from 8:00 to 20:00
Saturday: from 8:00 to 14:00

You will be contacted as soon as possible

Contact phone:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11