Hidrocolonoterapia - detoxifierea și curățarea profundă a organismului.

Alimentația incorectă, stilul de viață sedentar, kilogramele în plus, meniul dezechilibrat și alți factori care însoțesc aproape fiecare persoană modernă afectează toate sistemele organismului, cel mai mult însă are de suferit sistemul digestiv. Dacă aveți adesea senzația de greutate în burtă, de balonare, aveți probleme cu scaunul, pielea și-a pierdut suplețea și strălucirea, nu puteți pierde în greutate, atunci aveți nevoie, cu siguranță, de hidrocolonoterapie!

 Colonul este responsabil pentru buna funcționare a sistemului imunitar, de protejare a organismului de agenții patogeni și de producere a vitaminei K, a complexului de vitamine B și a serotoninei,       hormonul fericirii. 

 Hidrocolonoterapia este o procedură delicată și discretă ce realizează o profundă curățare a colonului recomandată atât în tratarea unei game variate de afecțiuni cât și pentru menținerea sănătății și stării   optime a colonului!

 Este o terapie blândă și total neinvazivă, prin care colonul este irigat în sistem inchis, cu apă purificată și filtrată la temperaturi de 33-40 grade Celsius, la o presiune optimă și confortabilă.

 Se realizează astfel o curațare în profunzime a colonului de toxine, materii reziduale, paraziți și gaze, ajutând la refacerea funcționalității și sănătății colonului și aduce un raport benefic întregului organism.

 Este tratamentul ideal pentru: 

  1. pierderea în greutate prin reglarea tranzitului intestinal,
  2. dimnuarea stratului adipos,
  3. disfuncții ale prostatei, cistite, anexite,
  4. migrene, depresie,
  5. afecțiuni dermatologice (urticarie, iritații, psoriazis, alergii, acnee, etc),
  6. afecțiuni gastro-intestinale (constipatii, colon spastic, gaze, balonare, etc.),
  7. afecțiuni hepato-biliare,
  8. reglarea ritmului cardiac,

Vei simți efectele benefice încă după prima ședință: dispar balonarea și durerile de cap, simți o stare de bine generală, acea stare de curat și proaspăt pe care o ai în urma unui duș reconfortant după o zi grea.

Un tratament complet are de regulă 6 ședințe (în special celor care sunt la primul tratament), și este indicat să efectuezi 2-3 tratamente complete pe an, cu o ședință lunară de întreținere.

La American Medical Center procedura de hidrocolonoterapie este realizată cu cel mai modern aparat, care garantează că nu veți avea dureri, dar și vă asigură confort în timpul procedurii.

Înainte de procedură este recomandată consultația unui medic Proctolog!

Prețuri Hidrocolonoterapie:
Hidrocolonoterapia (3 proceduri) - 1350 lei in loc de 1500 lei (reducere 10%)
Hidrocolonoterapia (6 proceduri) - 2550 lei in loc de 3000 lei (reducere 15%)

MAKE AN APPOINTMENT AT AMC

Make an appointment to AMC:

Mon-Fri: from 8:00 to 20:00
Saturday: from 8:00 to 14:00

You will be contacted as soon as possible

Contact phone:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11