Эндокринология и Питание

ENDOCRINOLOGIE ȘI NUTRIȚIE

Endocrinologia este specialitatea care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului endocrin.

Într-o societate de consum, menținerea sănătății din perspectiva  endocrinologiei și nutriției este o adevărată provocare. Este foarte dificil să alegem alimentele corecte și să nu cădem pradă capcanelor alimentare care pot avea consecinţe grave pentru sănătate.

Fluctuații puternice de greutate, iritație, probleme de memorie, slăbiciune,  la început, tulburările hormonale pot fi ușor confundate cu oboseala, consecințele muncii excesive sau a unei alimentații incorecte. De aceea, consultarea unui medic endocrinolog,  în timp util, este o modalitate sigură de a identifica tulburările hormonale care ulterior pot provoca boli grave.

În grupul de risc sunt persoanele supraponderale, cele care au rude cu diabet zaharat, au o afecțiune tiroidiană, au suferit un accident vascular cerebral precoce, dar și femeile care planifică o sarcină.

Medicii American Medical Center pot identifica promt orice dereglare endocrină. Dacă este necesar, endocrinologul va prescrie examinări suplimentare asigurate de cele mai performante  tehnologii. În baza rezultatelor examinării, medicul va selecta un tratament therapeutic individual și va oferi recomandări, privind alimnetația corectă.

Specialiștii AMC vă pot oferi asistență profesionistă în caz de:

  • diabet de tipul I și II;
  • gâtul toxic difuz;
  • hipotiroidism;
  • tulburări ale glandei hipofizare;
  • tiroidită cronică autoimună și alte afecțiuni ale glandei tiroide, etc.

КОМАНДА AMC

Чернелев Вероника

Чернелев Вероника

Эндокринология и Питание

Чернелев Вероника

Эндокринология и Питание

ЗАПИШИТЕСЬ В AMC

График работы АМЦ:

Пн-Пт: с 8:00 до 20:00
Суббота: с 8:00 до 14:00

С Вами свяжутся в самое ближайшее рабочее время

Контактный телефон:

+373 22 22 33 11
+373 67 22 33 11