МАММОЛОГИЯ

Mamologia este specialitatea care se ocupă de prevenția, diagnosticarea și tratarea patologiilor mamare: de la tumefierea şi sensibilitatea sânilor, până la cancerul mamar. 

Cu regret, cancerul mamar reprezintă cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei în lumea întreagă. Deoarece boala este aproape asimptomatică, multe femei merg la medic mult prea târziu, ceea ce complică tratamentul și reduce eficacitatea acestuia.

De aceea, dacă sesizați discomfort sau durere la nivelul pieptului, senzație de strângere sub piele, umflarea ganglionilor limfatici, scurgeri mamelonare, modificări ale formei sau mărimii sânilor, erupții cutanate și alte schimbări la nivelul pieptului, consultați urgent un specialist mamolog.

Competența unui medic mamolog include diagnosticul și tratamentul mai multor boli, precum chisturile, fibromele, mastopatia, lactostaza sau cancerul. Tehnologiile inovatoare permit recunoașterea afecţiunilor în stadiile incipiente și tratarea cu succes a acestora.

Medicii Clinicii American Medical Center sunt specializați în diagnosticul și tratamentul patologiilor mamare. Echipamentele de ultimă generație asigură o gamă completă de investigații de diagnostic, iar abordarea multidisciplinară a specialiștilor asigură un tratament personalizat pentru fiecare pacientă.  

La Clinica American Medical Center puteți beneficia de:

  1. Diagnosticul afecțiunilor mamare;
  2. Diagnosticul și tratamentul tumorilor benigne și maligne ale sânului;
  3. Diagnosticul și tratamentul bolilor inflamatorii ale sânului etc.

КОМАНДА AMC

Горинчой Елена

Горинчой Елена

Маммология

Горинчой Елена

Маммология

ЗАПИШИТЕСЬ В AMC

График работы АМЦ:

Пн-Пт: с 8:00 до 20:00
Суббота: с 8:00 до 14:00

С Вами свяжутся в самое ближайшее рабочее время

Контактный телефон:

+373 22 22 33 11
+373 67 22 33 11