Психология

Psihologia este știința exactă a minții și comportamentului uman.  Aceasta studiază funcțiile și procesele mentale, experiențele interioare și subiective, precum gândurile, emoțiile, conștiința, motivarea, percepția altora sau personalitatea.

Fiecare dintre noi poate trece prin perioade de stres, de tristeţe, durere sau conflicte. De multe ori, însă ne este greu să ne dăm seama dacă vom reuşi să depăşim singuri aceste stări sau avem nevoie de ajutor.

Prin urmare, dacă întâmpinați dificultăți în comunicarea cu alte persoane, vă simțiți nemulțumiți de propria viață, vă simțiți singuri, întâmpinați în mod regulat neînțelegeri și reacții incontrolabile, este bine să consultați un specialist.

La  American Medical Center puteţi găsi suportul de care aveţi nevoie. Aici veți beneficia de un diagnostic cuprinzător și de tratament personalizat pentru diferite stări psiho-emoționale. Psihologul nostru vă poate ajuta să ințelegeți care sunt factorii care vă determină stările și să vă acceptați punctele slabe, dar și cele forte. Atunci când îți poți identifica sentimentele, este mai ușor să faci față situațiilor dificile. Psihoterapia cognitiv-comportamentală, sugestivă sau de relaxare pot contribui la obținerea unor rezultate pozitive.

Specialistul AMC vă poate ajuta în caz de:

  1. Depresii şi stări nevrotice;
  2. Panică;
  3. Fobie;
  4. Stres;
  5. Boli psihosomatice;
  6. Distonie vegetativ-vasculară.

КОМАНДА AMC

Кошчуг Наталия

Кошчуг Наталия

Психология

Кошчуг Наталия

Психология
Mohammadifard Gholamali

Mohammadifard Gholamali

Психология

Mohammadifard Gholamali

Психология
Сандлер Светлана

Сандлер Светлана

Психология

Сандлер Светлана

Психология

ЗАПИШИТЕСЬ В AMC

График работы АМЦ:

Пн-Пт: с 8:00 до 20:00
Суббота: с 8:00 до 14:00

С Вами свяжутся в самое ближайшее рабочее время

Контактный телефон:

+373 22 22 33 11
+373 67 22 33 11