American Medical Center oferă cele mai moderne și eficiente proceduri cosmetice pentru eliminarea oricăror probleme și imperfecțiuni ale pielii, prelungirea tinereții și păstrarea frumuseții. Clinica oferă o gamă largă de servicii cosmetologice pentru toate tipurile și vârstele de piele. În funcție de dorințele clientului și de starea pielii, sunt selectate proceduri care vor fi cele mai eficiente. Clinica oferă o gamă completă de proceduri de injectare:

lista royalConturarea buzelor.

lista royalReducerea pliurilor nazolabiale.

lista royalCorectarea ridurilor din jurul ochilor.

lista royalÎndepărtarea ridurilor glabelare.

lista royalMezoterapie prin injecție.

lista royalInjecții cu toxină botulinică.

lista royalBiorevitalizarea.

lista royalRinoplastie injectabilă.

Acidul hialuronic este utilizat pentru conturarea buzelor, precum și pentru eliminarea expresiei superficiale sau a ridurilor de vârstă.

Injecțiile cu toxină botulinică sunt utilizate pentru combaterea ridurilor profunde, cum ar fi sprâncenele sau picioarele de corbă. Injecțiile cu toxină botulinică - etalonul de aur în lupta împotriva ridurilor.

Mezoterapia este o injectarea unui cocktail selectat individual de peptide, aminoacizi, vitamine, acid hialuronic, antioxidanți etc. Procedura ajută la eliminarea mai multor probleme ale pielii feței (acnee, pigmentare crescută, pori măriti, tenul plictisitor etc.).

Conturarea buzelor este una dintre cele mai populare proceduri de injectare la nivel mondial. Injecțiile cu acid hialuronic ajută la conferirea buzelor volumul dorit, ascund asimetria și hidratează profund buzele. Acidul hialuronic nu provoacă reacții alergice sau efecte adverse. Biorevitalizarea - injecții cu un preparat pe bază de acid hialuronic pentru a hidrata pielea în profunzime, a preveni îmbătrânirea și a reduce primele semne ale modificărilor legate de vârstă.

Rinoplastia prin injecție vă permite să corectați forma nasului fără intervenție chirurgicală.

Proceduri cosmetologice injectabile la American Medical Center

Medicii specialiști calificați de la American Medical Center efectuează proceduri injectabile folosind cele mai avansate și dovedite preparate. AMC garantează experiență și un nivel ridicat de cunoștințe ale cosmetologilor și dermatologilor vor face procedurile de injecție sigure, nedureroase și cât mai eficiente posibil.

MAKE AN APPOINTMENT AT AMC

Make an appointment to AMC:

Mon-Fri: from 8:00 to 20:00
Saturday: from 8:00 to 14:00

You will be contacted as soon as possible

Contact phone:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11