American Medical Center vă prezintă dispozitivul medical estetic multifuncțional pentru față și corp ICOONE LASER - noutate absolută pe piața cosmetologiei în Republica Moldova!

Aparatul combină câteva tehnologii ultraputernice: cu laser, MMAS. Stimularea MicroAlveolara (MMAS) presupune multistimularea alveolară a țesuturilor, fiind brevetată și utilizată doar în aparatul ICOONE LASER. Pe aplicatoarele dispozitivului se află două role cu 132 de alveole (orificii în care este creat vacuumul). Datorită lor poate fi stimulată, practic, concomitent fiecare celulă a pielii. Este ca și cum maseurul nu ar avea 10, ci 264 de degete la mâinile lui! E fantastic, nu?

Cum funcționează?

În total, ICOONE LASER are șase aplicatoare. Unul dublu – pentru a opera cu ambele mâini, dar și aplicatoare mici, cu ajutorul cărora e tratată zona decolteului, feței și chiar a zonei din jurul ochilor. Două lasere: unul diodă și altul LED sunt integrate în cel mai mare aplicator. Lungimea undei de 915 nm pătrunde adânc în țesutul gras și descompune celulele grase (adipocitele). Conținutul lor ajunge în limfă și este excretat în procesul de drenaj limfatic paralel. Laserul LED are o lungime de undă de 650 nm. Aceasta stimulează producerea de colagen, ceea ce înseamnă că îmbunătățește tonusul, textura pielii și combate îmbătrânirea. Niciun alt aparat nu poate face acest lucru.

Un alt avantaj al ICOONE LASER este flexibilitatea setărilor. În total, dispozitivul dispune 36 de programe care pot fi combinate între ele și modificate pentru fiecare persoană în parte. Dacă acțiunea pare prea intensă, medicul va ajusta cu ușurință setările. Durerea nu trebuie să fie resimțită în niciun caz. Totodată, vibrațiile în combinație cu vacuumul acționează destul de profund și intens, astfel încât chiar și o ședință de jumătate de oră este suficientă pentru a obține rezultate. Acest lucru este important pentru acei dintre dvs. care se grăbesc.

Siluetă zveltă și corp tonifiat

E puțin probabil ca cineva să refuze să devină puțin mai zvelt, mai ales, dacă acest lucru se datorează creșterii semnificative a elasticității țesuturilor și netezimii pielii. Aparatul ICOONE LASER cu programele sale de drenaj și de modelare a siluetei este proiectat special pentru rezolvarea acestor probleme.

Din punct de vedere al cosmetologiei, aparatul oferă o serie întreagă de soluții pentru problemele care nu puteau fi rezolvate mai devreme atât de ușor. Astfel, acesta face posibilă reducerea depunerilor de grăsimi și luptă împotriva neregulilor și nodulilor, adică a celulitei, modelează silueta, îmbunătățește tonusul pielii în zonele problematice (de exemplu, pe suprafața interioară a șoldurilor sau a brațelor), tratează inflamațiile, reduce cicatricile, crește turgorul pielii feței, gâtului, decolteului și pieptului, elimină efectele negative ale pielii corpului după naștere la femei, remodelează și tonifiază pielea de pe abdomen la bărbații care au pierdut în greutate, în urma practicării sportului. În plus, aparatul relaxează perfect, stimulează circulația sângelui, activează procesele regenerative din organism. Pentru mulți clienți sunt suficiente cinci ședințe ca să obțină rezultate impresionante!

lista royalICOONE LASER — Alternativa non-chirurgicală a liposucției! Rezultatul este vizibil deja după prima procedură cu laser.

lista royalCirca 30 de programe individuale de îngrijire a feței și a corpului.

lista royalMinus 5 cm în volum (talie, șolduri, spate, brațe) doar după câteva proceduri (în medie, se recomandă efectuarea unui curs de 3-9 proceduri, în funcție de indicații).

lista royalPiele netedă - asigură îmbunătățirea tonusului pielii de pe suprafețele interioare ale mâinilor, coapselor, dar și de pe abdomen.

lista royalPiele tonifiată – lifting-ul și remodelarea conturului corpului și feței.

lista royalBody liftingul după naștere sau după pierderea bruscă în greutate.

lista royalReduce cicatricile și urmele profunde lăsate de răni.

lista royalStimulează producerea de colagen, ceea ce înseamnă că îmbunătățește tonusul, calitatea pielii și combate îmbătrânirea.

lista royalÎndepărtează depozitele locale de grăsime.

Niciun alt aparat nu poate face acest lucru!

ICOONE LASER e versiunea îmbunătățită a tuturor aparatelor și metodicelor prezentate până la ora actuală. Principalele probleme pe care le rezolvă cu succes ICOONE LASER sunt: celulita (gradul 1-4), inclusiv celulita fibroasă; depunerile de grăsimi; modelarea contururilor feței și corpului; scăderea tonusului pielii; ridicarea tonusului țesuturilor mamare; îngrijirea pielii din zona pieptului și a decolteului; îngrijirea feței. În timpul procedurii se îmbunătățesc procesele metabolice din țesuturi, fiind stimulată producția de colagen și elastină, ceea ce duce la eliminarea excesului de depuneri de grăsimi, a efectului „cojii de portocală” și a semnelor de îmbătrânire, iar tonusul și calitatea pielii se îmbunătățesc vizibil.

Niciun alt aparat nu poate face acest lucru! Echipa de biologi și ingineri de la ICOONE LASER a creat o tehnologie complet nouă pentru efectuarea unui tratament fracțional în vacuum de pătrundere în țesuturi pentru multistimularea microalveolară. Un efect neegalabil - 1180 de stimulări pe decimetru pătrat - cea mai precisă și mai adâncă modelare a fiecărui milimetru de piele, fără a leza țesuturile și fără a-i provoca stres, nivelând perfect relieful pielii. Totodată, aparatul elimină lichidul stagnant din țesuturi, stimulează procesele de reînnoire a celulelor, mărind elasticitatea și fermitatea pielii. Realizează o serie de programe estetice și terapeutice.

 

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11