ICOONE LASER pentru față și decolteu este un aparat cu tehnologie unică pentru îngrijirea celor mai delicate și mai sensibile zone

ICOONE LASER stimulează ușor pielea, fără a-i provoca stres din cauza acțiunii mecanice exercitate asupra ei și fără a trauma capilarele și țesuturile conjunctive.

Aparatul este dotat cu două microalveole încorporate pentru masajul în vacuum, fiind elaborate special pentru a putea prelucra zonele dificile de acces la față, corp și decolteu, acestea asigurând atingerea delicată și direcționată.

ICOONE LASER pentru lifting-ul feței, gâtului și decolteului

Realizează tratamente anti-ageing pentru pielea feței, gâtului și decolteului. Stimulează eficient producerea de colagen și elastină, mărește tonusul și elasticitatea pielii, îmbunătățește textura acesteia. Oferă tenului un efect de lifting imediat, deja de la prima procedură.

ICOONE LASER pentru zona ochilor și pleoapelor

Elimină edemele din jurul ochilor, dar și urmele de oboseală, corectează cearcănele. Asigură liftingul eficient și îmbunătățește tonusul pielii din zona periorbitală, inclusiv a pleoapei mobile.

ICOONE LASER pentru strălucirea pielii

Permite realizarea tratamentului de reînnoire la îngrijirea pielii feței, a gâtului și a decolteului. Stimulează puternic regenerarea celulelor, saturează celulele cu oxigen, îmbunătățește tenul, conferă strălucire pielii, o face gingașă și catifelată.

Tehnologia ICOONE LASER:

lista royalNetezește ridurile.

lista royalElimină edemele.

lista royalÎmbunătățește starea generală a pielii.

lista royalModelează ovalul feței, înlăturând eficient „a doua bărbie”.

lista royalÎnlătură ”brile” (zonele de înfășurare a pielii și grăsimii subcutanate în zona maxilarului), dar și depozitele grase de pe față.

lista royalRealizează lifting-ul pielii.

lista royalAsigură liftingul eficient și îmbunătățește tonusul pielii din zona periorbitală, inclusiv a pleoapei mobile.

lista royalÎmbunătățește circulația sângelui, saturând pielea cu oxigen.

lista royalÎn zona decolteului și a gâtului netezește „inelele lui Venus”, realizează liftingul pielii, îmbunătățindu-i aspectul.

 

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11