Oncologie

Cancerul este unul dintre cele mai dureroase diagnosticuri pe care le poate auzi un pacient. Succesul tratamentului împotriva cancerului depinde în mare măsură de stadiul în care este depistat. Pentru persoanele care fac parte dintr-o "grupă de risc" de a dezvolta cancer (ereditate, riscuri profesionale, boli de fond etc.) este foarte important să reacționeze la primele simptome. Un control complet este adesea necesar pentru a exclude boala tumorală. Potrivit OMS (Organizația Mondială a Sănătății), aproximativ 30% din decesele cauzate de cancer sunt cauzate de cinci factori de risc majori, care țin de comportament și de alimentație, cum ar fi indicele de masă corporală ridicat, consumul redus de fructe și legume, inactivitatea fizică, consumul de tutun și de alcool.

Care sunt simptomele care ar putea indica prezența cancerului?
paragraph royal Orice semn de sângerare - sânge în urină, fecale, sângerări nazale frecvente fără motiv aparent, sângerări genitale.
paragraph royal Pierdere semnificativă în greutate fără nicio schimbare a stilului de viață.
paragraph royal Orice excrescențe a pielii, modificări vizibile la nivelul alunițelor, negilor, polipilor etc., în special sângerări.
paragraph royal Orice îngroșare în orice parte a corpului, în special la nivelul glandelor mamare. Există o mărire a ganglionilor limfatici.
paragraph royal Frisoane, dureri și febră fără cauză.
paragraph royal Dureri de cap inexplicabile, tulburări de vedere, de auz sau de coordonare.
paragraph royal Înrăutățirea bruscă a stării de bine, scăderea poftei de mâncare și, uneori, greață, atunci când tractul gastrointestinal este normal.
paragraph royal Disconfort prelungit în orice parte a corpului, cum ar fi senzație de gât iritat, presiune în piept, abdomen sau pelvis.

American Medical Center stabilește diagnosticul de neoplasme benigne și maligne, precum și afecțiuni precanceroase. Previne cancerul prin identificarea factorilor oncogeni și prin identificarea, tratarea și monitorizarea leziunilor precanceroase. Oferă opțiuni de tratament în conformitate cu protocoale clinice naționale și internaționale și studii clinice.

ECHIPA MEDICALĂ
Munteanu Viorica

Munteanu Viorica

Oncologie

Munteanu Viorica

Oncologie
Gîrleanu Lidia

Gîrleanu Lidia

Oncologie

Gîrleanu Lidia

Oncologie
Ciobanu Marcel

Ciobanu Marcel

Oncologie

Ciobanu Marcel

Oncologie
Mednicov Lorena

Mednicov Lorena

Oncologie

Mednicov Lorena

Oncologie
Patrașcu Octavian

Patrașcu Octavian

Oncologie

Patrașcu Octavian

Oncologie

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11