PROCTOLOGIE

Departamentul Proctologie al clinicii noastre are drept scop prevenirea, depistarea, diagnosticarea corectă, dar și tratamentul afecțiunilor ce apar la nivel de: colon (intestinul gros), perineu, rect, anus și zona perianală (zona din jurul anusului).

Astfel că, dacă vă confruntați cu:

  • Hemoroizi;
  • Fisuri și fistule anale – rupturi la nivelul mucoasei anale;
  • Eliminări de sânge, mucozități sau eliminări purulente din canalul anal;
  • Dureri la defecare sau în afara acesteia;
  • Constipație cronică sau diaree;
  • Balonări cronice;
  • Incontenență fecală - eliminarea necontrolată a materiilor fecale;
  • Polipi sau Tumori la nivelul colonului și a rectului;
  • Sindromul colonului iritabil, etc.

Vizita la medicul proctolog este indispensabilă. Totodată, o vizită la medicul proctolog vă poate salva viața, având în vedere faptul că cancerul colorectal se află pe primul loc în lume în TOP cele mai frecvente tipuri de cancer.

AMERICAN MEDICAL CENTER are soluții medicale potrivite la probleme delicate. Într-o atmosferă curată, prietenoasă, de maximă discreție am ales să vă oferim investigații complete și tratamente non-chirurgicale de tip ambulator pentru afecțiunile ce țin de domeniul proctologiei. 

Pentru mai puține emoții și griji atunci când veniți la medic, dar și pentru servicii medicale de înaltă performanță, corectitudine și precizie maximă în diagnostic și tratament, am ales să vă stea la dispoziție cei mai buni doctori proctologi. Dr. MARCEL CIOBANU, proctolog-oncolog și chirurg-proctolog, doctor în științe medicale cu o experință de peste 24 de ani și Dr. OCTAVIAN PATRAȘCU proctolog-oncolog, chirurg-proctolog, endoscopist cu o experință de peste 19 de ani.

De multe ori, din cauza jenei și a emoțiilor în plus, atunci când este vorba despre proctologie, oamenii evită să se prezinte la medicul proctolog pentru investigații și consultații. Dar, proctologia este asemeni oricăror altor domenii medicale, fără excepție. Astăzi, medicina modernă garantează un tratament confortabil și fără dureri, de aceea nu ezitați să aveți grijă de sănătatea colonului!  

ECHIPA MEDICALĂ
Gîrleanu Lidia

Gîrleanu Lidia

Proctologie

Gîrleanu Lidia

Proctologie
Ciobanu Marcel

Ciobanu Marcel

Proctologie

Ciobanu Marcel

Proctologie
Patrașcu Octavian

Patrașcu Octavian

Proctologie

Patrașcu Octavian

Proctologie

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11