NEFROLOGIE

Nefrologia este o ramură a medicinei interne care studiază patologiile renale, semnele și simptomele acestora, dezvoltă noi metode eficiente de diagnostic și tratament, dar și de prevenire a bolilor de rinichi.

Rinichii îndeplinesc o funcție foarte importantă, fiind responsabili pentru filtrarea toxinelor din sânge și reglează echilibrul nostru de apă şi săruri minerale. Dacă rinichii nu mai funcționează corect, acest lucru poate afecta întreg organismul.  Bolile de rinichi se pot dezvolta, însă lent, fără simptome severe, astfel încât maladia poate progresa brusc și poate genera complicații grave.

Prin urmare, un consult nefrologic, în timp util, va permite identificarea bolii într-un stadiu incipient, respectiv tratarea neîntârziată a acesteia. De aceea, nu amânați vizita la medic dacă sesizați dureri de spate în zona inferioară, dereglări la urinare (anuria, oliguria sau poliuria), urme de sânge în urină, decolorarea sau mirosul urât al urinei, durere la urinare, edemul picioarelor și al feței.

La American Medical Center puteți beneficia de investigații complexe în cazul infecției rinichilor și a tractului urinar. La noi puteți efectua toate testele de laborator. Profesionalismul medicilor, dar și cel mai modern echipament medical asigură calitatea investigațiilor și respectiv stabilirea unui diagnostic corect.

În funcție de rezultatele obținute, specialiștii AMC pot elabora un program terapeutic personalizat, pentru tratamentul eficient al bolilor de rinichi și sistemului urinar.

Medicii noștri vă pot ajuta în caz de:

  1. Pielonefrită;
  2. Glomerulonefrită;
  3. Infecții ale tractului urinar.
  4. Urolitiază;
  5. Amiloidoza renală;
  6. Hipertensiunea arterială în combinație cu patologia renală.
  7. Insuficiență renală cronică și altele.
ECHIPA MEDICALĂ
Sasu Boris

Sasu Boris

Nefrologie

Sasu Boris

Nefrologie

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11