NEPHROLOGY

Nefrologia este o ramură a medicinei interne și se ocupă cu studiul patologiilor renale, semnele și simptomele acestora, dezvoltă noi metode eficiente de diagnostic și tratament, dar și de prevenire a bolilor de rinichi.

Rinichii îndeplinesc o funcție foarte importantă, fiind responsabili pentru filtrarea toxinelor din sânge și realizarea echilibrului apei, ionilor și pH-ului. Dacă există anumite nereguli în activitatea lor, pot afecta întreg organismul.  Afecțiunile de rinichi se pot dezvolta, însă lent, fără simptome severe, astfel încât boala poate progresa brusc și poate genera complicații grave.

Prin urmare, consultarea unui medic nefrolog, în timp util, va permite identificarea bolii într-un stadiu incipient, respectiv tratarea eficientă a acesteia. De aceea, nu amânați vizita la medic dacă sesizați dureri de spate în zona inferioară, dereglări urinare (anuria, oliguria sau poliuria), urme de sânge în urină, decolorarea sau mirosul urât al urinei, durere la urinare, edemul picioarelor și al feței.

La American Medical Center puteți beneficia de investigații complexe în afecțiuni ale rinichilor și ale tractului urinar. La noi puteți efectua toate testele de laborator. Profesionalismul medicilor, dar și cel mai modern echipament medical asigură calitatea ivestigațiilor și respectiv stabilirea uni diagnostic corect.

În funcție de rezultatele obținute, specialiștii AMC pot elabora un program terapeutic personalizat, pentru tratamentul eficient al bolilor de rinichi și al sistemului urinar.

Medicii noștri vă pot ajuta în caz de:

  1. Pielonefrită;
  2. Glomerulonefrită;
  3. Infecții ale tractului urinar.
  4. Urolitiază;
  5. Amiloidoza renală;
  6. Hipertensiunea arterială în combinație cu patologia renală.
  7. Insuficiență renală cronică și altele.
MEDICAL TEAM
Sasu Boris

Sasu Boris

Nephrology

Sasu Boris

Nephrology

MAKE AN APPOINTMENT AT AMC

Make an appointment to AMC:

Mon-Fri: from 8:00 to 20:00
Saturday: from 8:00 to 14:00

You will be contacted as soon as possible

Contact phone:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11