Otorhinolaryngology

Otolaringologia este specialitatea care ține de prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor nasului, gâtului și urechilor. Cele mai frecvente afecțiuni ORL sunt: infecțiile căilor respiratorii superioare, rinita acută sau cronică, rinofaringita, sinuzita, faringita, amigdalita, rinoreea, tusea sau otita.

  Cu regret, industria farmaceutică vine cu o varietate de medicamente disponibile pe scară largă, care ameliorează simptomele bolilor ORL. Astfel vizita la medic este amânată, ceea ce constituie o mare greșeală. Or, auto-tratamentul poate favoriza dezvoltarea acestor afecțiuni într-o formă severă sau cronică. Mai mult, există riscul complicațiilor, precum pierderea parțială sau completă a funcțiilor tractului respirator superior.

Pentru a evita consecințele neplăcute, vă recomandăm să consultați un medic otorinalaringolog. Specialiștii American Medical Center vă pot oferi consultanță calificată, o examinare amplă și un diagnostic precis. Profesionalismul medicilor AMC în tratarea afecțiunilor ORL corespunde celor mai înalte standarde. Fiecare pacient se va simți confortabil și în siguranță.

Trebuie să vă adresați neapărat la medic dacă simțiți durere, zgomot, mâncărime în urechi; durere la nivelul gâtului; congestia nazală, tusea dar și alte simptome ale afecțiunilor ORL.

  Medicii noștri vă pot ajuta în caz de:

  • Boli ale cavității nazale (rinită, sinusită, polisinusită);
  • Boli ale urechii medii și ale sistemului auditiv (timpanită, tubo-otită, otită medie) în formă cronică și acută;
  • Boli ale faringelui și laringelui (faringită cronică și acută, amigdalită, tonzilită);

Consecințele leziunilor tractului respirator superior sau prezența corpurilor străine.

MEDICAL TEAM
Catana Octavian

Catana Octavian

Otorhinolaryngology

Catana Octavian

Otorhinolaryngology
Cebotari Anastasia

Cebotari Anastasia

Otorhinolaryngology

Cebotari Anastasia

Otorhinolaryngology

MAKE AN APPOINTMENT AT AMC

Make an appointment to AMC:

Mon-Fri: from 8:00 to 20:00
Saturday: from 8:00 to 14:00

You will be contacted as soon as possible

Contact phone:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11