Internal Medicine

Medicina internă este specialitatea care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul nechirurgical al afecțiunilor organelor interne.

Specialiștii în medicină internă, numiți și terapeuți, consultă și tratează adulții cu afecțiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale sau osteoarticulare. Prin urmare, este un specialist-cheie în medicina modernă, care are cunoștințe aprofundate și competențe în mai multe domenii medicale. În același timp, terapeutul trebuie să aibă abilități speciale în stabilirea unui disgnostic corect și, respectiv, a unui tratament eficient.

La American Medical Center, puteți beneficia de consultația celor mai profesioniști terapeuți. Medicii noștri vor analiza minuțios toate simptomele bolii, vor efectua un examen clinic  complet, iar în caz de necesitate, vor recomanda anumite analize de laborator sau investigații paraclinice, care pot fi efectuate în cadrul clinicii.

Specialiștii AMC folosesc cele mai moderne echipamente de diagnostic și metode de examinare, care asigură rapid și eficient o gamă largă de investigații.

În baza rezultatelor primite, medicii noștri vor prescrie un tratament personalizat. În funcție de vârstă, stadiul bolii și alți indicatori vor fi determinate medicamentele potrivite, doza de administrare, dar și durata tratamentului. Dacă este necesar, terapeutul vă poate îndrepta spre un specialist de profil pentru consultare sau examinare suplimentară.

Puteți apela la un medic terapeut de la Amarican Medical Center dacă vă confruntați cu:

  • oboseală, dureri de cap, stare generală de rău, tulburări de somn;
  • boli respiratorii, bronșite, amigdalite, pneumonie etc.
  • reacții alergice;
  • dureri de spate;
  • boli cardiovasculare;
  • boli gastrointestinale;
  • afecțiuni metabolice;
  • afecțiuni neurologice;
  • afecțiuni ale rinichilor și altele.
MEDICAL TEAM
Moraru Irina

Moraru Irina

Internal Medicine

Moraru Irina

Internal Medicine
Axînte Angela

Axînte Angela

Internal Medicine

Axînte Angela

Internal Medicine
Kacherovsckaya Alesya

Kacherovsckaya Alesya

Internal Medicine

Kacherovsckaya Alesya

Internal Medicine

MAKE AN APPOINTMENT AT AMC

Make an appointment to AMC:

Mon-Fri: from 8:00 to 20:00
Saturday: from 8:00 to 14:00

You will be contacted as soon as possible

Contact phone:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11